Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Μότσαρτ Ένα μικρό μουσικό θαύμα από τις εκδόσεις Διόπτρα

Σήμερα μέρα βροχερή και ακούμε κλασική μουσική Μότσαρτ 

Όλα τα παιδιά, από έμβρυα, λατρεύουν τη μουσική. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ότι οι επιστήμονες συστήνουν στις εγκύους να βάζουν μουσική κοντά στην κοιλιά τους. Η κλασική θεωρείται η καταλληλότερη μουσική για παιδιά (και ενήλικες), καθώς ακούγεται εύκολα και ηρεμεί. ‘Αλλωστε, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι οι οπαδοί της κλασικής μουσικής έχουν τελείως διαφορετική εγκεφαλική δομή από τους υπολοίπους και είναι πιο ανοιχτοί ως άνθρωποι και με τον εαυτό τους και με τους γύρω τους.


Το βιβλίο που έχουμε πλέον στα χέρια μας είναι το καλύτερο δώρο για το μωράκι που θα έρθει το Φθινόπωρο. Ο Γιάννης το έχει επεξεργαστεί αλλά το κρατάει φυλαγμένο στη βιβλιοθήκη μας για το αδερφάκι που θα έρθει.

Πατάμε το κουμπί και ακούμε την υπέροχη μουσική του Μότσαρτ.
Αυτό το πολύχρωμο εικονογραφημένο ηχητικό βιβλίο είναι μέρος μιας σειράς βιβλίων που παρουσιάζουν στα μικρά παιδιά τους μοναδικούς ήχους της κλασικής μουσικής. Πατήστε το κουμπί για να ακούσετε αποσπάσματα από έξι συμφωνίες του Μότσαρτ. Δείτε παράλληλα τις εικόνες από τα αγαπημένα ζώα και γυρνώντας προς τα πίσω αναγνωρίστε με το μικρό σας τα μουσικά όργανα.


Θα το βρείτε στις εκδόσεις Διόπτρα και θα βρείτε και άλλους τίτλους όπως
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου